Welkom! Benieuwd wie Jeroen is? Ontdek hier hoe ik jou kan helpen je leven te transformeren.

Mijn interesse ging altijd uit naar niet-standaard zaken. Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met numerologie, bioritmes, astrologie en grafologie (handschriftanalyse). Na mijn middelbare school en havo raakte ik geïnteresseerd in psychologie en de Nederlandse taal. Mijn droom was schrijver worden. Toen ik ontdekte dat de opleiding tot docent Nederlands ook een psychologisch aspect bevatte, was de keuze om docent Nederlands te worden snel gemaakt.

Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met computers en raakte ik gefascineerd door hun mogelijkheden. Ik leerde mezelf al snel omgaan met computers en zelfs om computerprogramma’s te schrijven. Mijn vaardigheden waren zo gevorderd dat ik alle computergerelateerde vakken op school mocht overslaan omdat ik meer wist dan de docent. Na mijn studie koos ik daarom niet voor het onderwijs, maar voor een carrière in de ICT. Slechts een maand na mijn afstuderen vertrok ik naar Amerika om een opleiding tot Cobol-programmeur te volgen bij het bedrijf waar ik ging werken. Ik beschouwde programmeertalen als gewone talen en leerde ze dus snel.

Pas na 5 jaar kwam ik terecht in het onderwijs. Daar begon ik het belang van de Nederlandse taal in te zien en besefte ik dat taal de drijvende kracht is achter al onze handelingen. Met taal kunnen we elkaar beïnvloeden en verbeteren, maar we kunnen onszelf ook schaden met woorden.

Gedurende mijn leven kwam ik ook in aanraking met hypnose. Ik raakte er enorm door geïnteresseerd en wilde er alles over weten. Daarom besloot ik in 2022 de opleiding tot hypnotherapeut te volgen bij het Hypnose Instituut Nederland. Voor velen lijkt dit wellicht een onlogische stap, maar voor mij is het logisch. Hypnose draait grotendeels om taal, en het menselijk brein is simpelweg een computer waarop verschillende programma’s draaien. Net zoals een computerprogramma kunnen deze programma’s vastlopen. Soms hebben we iemand nodig die op de resetknop drukt, zodat de programma’s in ons hoofd weer soepel en naar behoren werken. Voor een computer zorgt een ICT’er dat alles soepel loopt, en voor mensen kan een hypnotherapeut datzelfde betekenen.

Als voormalig computerprogrammeur was ik altijd goed in debuggen. Laat mij als hypnotherapeut jouw “mind” debuggen en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of boek meteen een sessie om jouw problemen te transformeren.