Welkom! Ontdek hoe Jeroen jouw leven kan transformeren.

Van jongs af aan was ik gefascineerd door unieke en esoterische onderwerpen zoals numerologie, astrologie en grafologie. Mijn passie voor psychologie en de Nederlandse taal leidde mij uiteindelijk naar een carrière als docent Nederlands, waarbij ik de kracht van taal ontdekte om levens te veranderen.

Mijn avontuur in de ICT begon tijdens mijn studietijd toen ik me verdiepte in de wondere wereld van computers. Deze vaardigheden namen een vlucht en leidden tot een succesvolle carrière als computerprogrammeur in Amerika. Hier leerde ik programmeertalen met dezelfde snelheid als dat ik menselijke talen oppikte, en zag ik directe parallellen met de menselijke geest.

Na vijf jaar in de ICT keerde ik terug naar het onderwijs en realiseerde ik me hoe essentieel onze taal is in elke interactie. Deze realisatie bracht mij uiteindelijk bij hypnotherapie, waar taal en geest samenkomen. In 2022 volgde ik een opleiding bij het grootste opleidingsinstituut van Europa: Hypnose Instituut Nederland om hypnotherapeut te worden.

Hypnotherapie gebruikt taal als tool om het ‘programma’ van je geest te debuggen en te optimaliseren, vergelijkbaar met hoe een ICT’er computersystemen verbetert. Als jouw hypnotherapeut kan ik helpen om barrières te doorbreken en nieuwe paden voor persoonlijke groei en welzijn te openen.