Op deze pagina kun je je laten inspireren door verschillende inspiratiekaartjes. Het gebruik van deze inspiratiekaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben, is gebaseerd op het principe dat er geen toeval bestaat. Als je een inspiratiekaart trekt, zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, belangrijk voor je zijn op dat moment. De kaarten dagen je onder meer uit om contact te maken met onbekende of niet-geleefde delen van jezelf

Affirmatiekaartjes van Louise Hay
Leet je inspireren door de inzichten van Louise Hay, een invloedrijke auteur en spreker op het gebied van zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling. Ze staat vooral bekend om haar werk op het gebied van positief denken en affirmaties. Ze geloofde dat onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormen en dat we door positieve affirmaties te gebruiken, onze gedachten kunnen veranderen en ons leven kunnen transformeren. Haar bekendste boek is “Je kunt je leven helen” (Engelse titel: “You Can Heal Your Life”), dat wereldwijd veel gelezen en gewaardeerd wordt.

In haar boeken en lezingen behandelde Louise Hay onderwerpen als zelfliefde, zelfacceptatie, het helen van emotionele wonden en het creëren van een positieve mindset. Ze moedigde mensen aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en hun gedachten bewust te sturen om positieve veranderingen te bewerkstelligen.
Klik hier

Lotuskaartjes
Laat je inspireren door de wijsheid van Artistoteles, Boeddha, Deepak Chopra, Lao-Tse en anderen. Klik hier